Asamblea e XI – KKEKSH

  • Autore dell'articolo:
  • Categoria dell'articolo:News

U mbodh me 27 qershor 2022, Asamblea e XI e KKEKSH. Një hap tjetër për të ecur bashkë si rrjet për të ofruar një edukim cilësor, mbështetur në vlerat e Ungjillit dhe pikërisht për këtë gjithëpërfshirës dhe të hapur ndaj territorit. Sfidat e reja kërkojnë reflektim dhe guxim për të ndërmarrë e vazhduar ndryshimin.