News

#prayforukraine

  • Autore dell'articolo:
  • Categoria dell'articolo:News

Të dashur miq!Të gjithë shkollat dhe kopshtet e Edukimit Katolik me dakordësinë e Imzot Massafrës ndërmorën inciativën për të hapur një nënllogari dedikuar mbledhjes së fondeve për Ukrainën, destinacionin final…

Continua a leggere#prayforukraine