News

SIESC- një familje e madhe europiane

U mbajt këtë vit për herë të parë në Tiranë nga data 23-29 korrik 2022 takimi i SIESC (Federata e mësuesve kristianë të Europës). Në këtë takim morën pjesë anëtarë ...
Lexo me shumë

Asamblea e XI – KKEKSH

U mbodh me 27 qershor 2022, Asamblea e XI e KKEKSH. Një hap tjetër për të ecur bashkë si rrjet për të ofruar një edukim cilësor, mbështetur në vlerat e ...
Lexo me shumë

Formimin e radhës për Referentët e shkollave katolike

Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik Shqiptar (KKEKSH) nën kujdesin e ekspertes zj. Zamira Muça zhvilloi formimin e radhës për Referentët e shkollave katolike të cilët angazhohen të jenë figurat kyçe ...
Lexo me shumë

DOKUMENTAR:“EDUKIMI KATOLIK NË SHQIPËRI MISION DASHURIE NDËR VITE”

Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik në Shqipëri-KEKSH shfaq dokumentarin me titull: “Edukimi Katolik në Shqipëri mision dashurie ndër vite” më datë 17 maj 2022, ora 17.00, në sallën Unesko tek ...
Lexo me shumë

#prayforukraine

Të dashur miq!Të gjithë shkollat dhe kopshtet e Edukimit Katolik me dakordësinë e Imzot Massafrës ndërmorën inciativën për të hapur një nënllogari dedikuar mbledhjes së fondeve për Ukrainën, destinacionin final ...
Lexo me shumë