#prayforukraine

  • Autore dell'articolo:
  • Categoria dell'articolo:News
Të dashur miq!
Të gjithë shkollat dhe kopshtet e Edukimit Katolik me dakordësinë e Imzot Massafrës ndërmorën inciativën për të hapur një nënllogari dedikuar mbledhjes së fondeve për Ukrainën, destinacionin final të cilave do ta vendosim të gjithë së bashku dhe do të informoheni për gjithcka.
Në vijim keni numrin e llogarisë bankare ku secili mund të kontribuojë sipas mundësisë.
Edukimi Katolik