Skip to content Skip to footer
Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Teknikat për manaxhimin e klasës dhe zgjidhja e konflikteve në dobi të klimës bashkëpunuese në klasë. Teknikate ë të pyeturit

21 Tetor 22 @ 1:00 pm - 22 Tetor 22 @ 12:30 am

2.000ALL

Moduli i trajnimit: Teknikat për manaxhimin e klasës dhe zgjidhja e konflikteve në dobi të klimës bashkëpunuese në klasë. Teknikate ë të pyeturit

Trajnim në prezencë
Datë: 21/22 tetor 2022
Vendi: Universiteti Katolik Zoja e Këshillit të Mirë, Tiranë
Kohëzgjatja: 18 orë (9 orë trajnim/ 9 orë përgatitje dhe përpunim njohurish)

Numri i krediteve: 1 kredit

Ky trajnim synon të rrisë vetëdijen e mësuesit në lidhje me veten, rolin e tij në klasë, dinamikat e klasës, sfidat dhe njëkohësisht të pasurojë mësuesin me teknika konkrete të menaxhimit të situatave problematike në klasë.

Rëndësia e këtij moduli qëndron në fitimin nga ana e mësuesit të sigurisë në procesin mësimdhënës duke njohur dhe privilegjuar kanale komunikimi dhe teknika që e lehtësojnë si mësimdhënien por dhe mardhënien e tij me nxënësit, kolegët dhe prindërit.

Trajnuese: Rossella Pulitano
Afati i aplikimit: 18 tetor 2022

Tarifa e aplikimit: 2000 ALL

https://trajnime.arsimi.rash.al/Trajnimes/Createmesuseregister/60239?d=10%2F21%2F2022%2000%3A00%3A00

Hollësi

Fillim:
21 Tetor 22 @ 1:00 pm
Përfundim:
22 Tetor 22 @ 12:30 am
Kosto:
2.000ALL
Veprimtari Category:

Organizator

KKEKSH

Vendi ku mbahet

UZKM
Tirane
Tirane, Albania 1540 Albania
+ Google Map
KKEKSH

People should be allowed to celebrate who they are and battle against the obvious oppression there is. People need to learn about different cultures and backgrounds! Support the right of all people to be happy!

Contacts
Links
KKEKSH

People should be allowed to celebrate who they are and battle against the obvious oppression there is. People need to learn about different cultures and backgrounds! Support the right of all people to be happy!

Contacts
Links
KKEKSH © {{2022}}. All Rights Reserved.