Skip to content Skip to footer
Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Aftësitë personale dhe ndër personale të mësuesit dhe teknikat për zhvillimin e tyre

4 Nëntor 22 @ 1:00 pm - 5 Nëntor 22 @ 12:30 am

2.000ALL

📣Moduli i trajnimit: Aftësitë personale dhe ndër personale të mësuesit dhe teknikat për zhvillimin e tyre

➡ Trajnim në prezencë
📅 me datë 04/05 Nentor 2022

📍 Vendi: Universiteti Katolik Zoja e Këshillit të Mirë, Tiranë

🕐 Kohëzgjatja: 18 orë (9 orë trajnim/ 9 orë përgatitje dhe përpunim njohurish)

🔝Numri i krediteve: 1 kredit

➡ Ky trajnim synon të rrisë vetëdijen e mësuesit në lidhje me veten, rolin e tij në klasë, dinamikat e klasës, sfidat dhe njëkohësisht të pasurojë mësuesin me teknika konkrete të menaxhimit të situatave problematike në klasë.
Rëndësia e këtij moduli qëndron në fitimin nga ana e mësuesit të sigurisë në procesin mësimdhënës duke njohur dhe privilegjuar kanale komunikimi dhe teknika që e lehtësojnë si mësimdhënien por dhe mardhënien e tij me nxënësit, kolegët dhe prindërit.

👩‍🏫Trajnuese: Megi Vjerdha-ShllakuRossella Pulitanò Psicologa

Afati i aplikimit: 02 nentor 2022
Tarifa e aplikimit: 2000 ALL

https://trajnime.arsimi.rash.al/Trajnimes/Createmesuseregister/60240?d=11%2F04%2F2022%2000%3A00%3A00

PhD Megi Vjerdha (Shllaku)
PhD Megi Vjerdha (Shllaku) është pedagoge në Departamentin e Mësuesisë në Universitetin Luigj Gurakuqi. Ka përfunduar studimet universitare për Psikologji Klinike e në vijim edhe doktoraturën me specializim në Çrregullimin e Spektrit Autik në Universitetin Papnor Salezian në Romë.

Rossella Pulitano
Rossella Pulitanò është një psikologe shkolle e trajnuar në Universitetin e Firences për psikologjinë e zhvillimit, edukimin dhe mirëqenien. Ka thelluar studimet e saj në Universitetin “La Sapienza” të Romës. Ajo është e licencuar si psikologe dixhitale që aktualisht merret me trajnime dhe terapi për fuqizimin.

Hollësi

Fillim:
4 Nëntor 22 @ 1:00 pm
Përfundim:
5 Nëntor 22 @ 12:30 am
Kosto:
2.000ALL
Veprimtari Category:

Organizator

KKEKSH

Vendi ku mbahet

UZKM
Tirane
Tirane, Albania 1540 Albania
+ Google Map
KKEKSH

People should be allowed to celebrate who they are and battle against the obvious oppression there is. People need to learn about different cultures and backgrounds! Support the right of all people to be happy!

Contacts
Links
KKEKSH

People should be allowed to celebrate who they are and battle against the obvious oppression there is. People need to learn about different cultures and backgrounds! Support the right of all people to be happy!

Contacts
Links
KKEKSH © {{2022}}. All Rights Reserved.