Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Politika e Mbrojtjes së fëmijëve dhe mekanizmi i brendshem i referimit

📍Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik Shqiptar (KKEKSH ) në bashkëpunim me kopshtin “Lulet e jetës” në Tiranë zhvilloi takimin sensibilizues me temë: “ Politika e Mbrojtjes së fëmijëve dhe mekanizmi i brendshem i referimit” ku mori pjesë i gjithë stafi mësimor dhe ai ndihmës si dhe prindërit gjithashtu. Takimi u mbajt nën kujdesin e Kordinatores…

Read more

Mjetet dhe materialet e reja didaktike në ndërtimin e një programi mësimor për tematikat e formimit etik.

📣 Në datat 17 dhe 18 nëntor u zhvillua trajnimi me 36 pjesëmarrës nga Atë Shtjefën Gjeçovi, Lezhë me temë: Mjetet dhe materialet e reja didaktike në ndërtimin e një programi mësimor për tematikat e formimit etik. ➡Trajnimi ka për qëllim t’u japë mësuesve një vizion hyrës mbi etikën dhe rëndësinë e saj formuese për…

Read more

Mjetet dhe materialet e reja didaktike në ndërtimin e një programi mësimor për tematikat e formimit etik.

Në datat 03 dhe 04 nëntor u zhvillua trajnimi me 19 pjesëmarrës nga Shkolla Cor Jezu, Shkodër me teme: Mjetet dhe materialet e reja didaktike në ndërtimin e një programi mësimor për tematikat e formimit etik. Trajnimi ka për qëllim t’u japë mësuesve një vizion hyrës mbi etikën dhe rëndësinë e saj formuese për jetën.…

Read more

Thirrje për një video/photo maker & editor

Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik Shqiptar çel thirrjen për një video/photo maker & editor për Konferencën Kombëtare “Pluralizmi Edukativ: Vlera e Kulturës së Pluralitetit dhe e Gjithëpërfshirjes në Edukim në Shqipëri si një Vlerë Evropiane” e cila do të mbahet me datë 6 dhjetor, ora 09:00 – 13:00. Detyrat: I përzgjedhur për video/photo maker& editor…

Read more

Letra e Vatikanit per Edukimin

Për ata që janë përfshirë në misionin arsimor të shkollave katolike Më 22 maj 2023, “Departamenti për Kulturën dhe Arsim” dhe “Departamenti për Institutet e Jetës Së Përkushtuar dhe Shoqëritë e Jetës Apostolike” ftuan në Vatikan disa protagonistë të rrjetit mbarëbotëror të shkollave katolike, në mënyrë që të mund të tregonin në vetën e parë…

Read more

Thirrje e Hapur për Aplikime Urgjente.

Pozicioni: Përgjegjës për Sekretarinë, Azhurnimin e Faqeve Zyrtare dhe të Rrjeteve Sociale, dhe Logjistikën Organizata: Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik në Shqipëri Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik në Shqipëri (KKEKSH) ka hapur thirrjen për aplikime për të personat e interesuar të punojnë si Përgjegjës për Sekretarinë dhe Logjistikën pranë Zyrës së Sekretariatit. Ky pozicion është…

Read more

DITA BOTËRORE E 22-TË E EDUKIMIT KATOLIK

Çdo vit, 40 ditë pas Pashkëve, katolikët në të gjithë botën falënderojnë për dhuratën e edukimit katolik duke festuar "Ditën Botërore të Edukimit Katolik", që këtë vit festohet më 18 maj 2023. Kjo iniciativë, në 22-vjetorin e saj, u themelua në vitin 2002 nga Kongresi i OIEC (Office International de l'Enseignement Catholique) që u mbajt…

Read more

Call for Applications – Consultancy contract for an International Expert in the legal framework of formal education.

Title: Call for Applications - Consultancy contract for an International Expert in the legal framework of formal education. Background: The Commission for Catholic Education in Albania is seeking applications from qualified individuals to fill the position of International Expert in the legal framework of formal education, to work with the Commission in conducting research and…

Read more

Extention of deadline the Call for Application – Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field for National Commission of Catholic Education in Albania

Call for Application - Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field for National Commission of Catholic Education in Albania The National Commission of Catholic Education in Albania (NCCEA) is seeking to contract an Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field to…

Read more

KKEKSh

KKEKSH zhvillon kryesisht aktivitete promovuese dhe mbështetëse, ekonomike po ashtu dhe teknike formuese – edukuese, për 45 institucione arsimore katolike në arsimin parauniversitar përfshin 21 shkolla 9-vjecare, 21 kopshte dhe 3 qendra per kurse professionale, me rreth 7300 nxënës dhe 545 mësues si dhe Universitetin Katolik të Mirë. Në vitet 1994-2022, kanë mbaruar nivelin përkatës të shkollës rreth 45.500 nxënës. Institucionet, anëtare të rrjetit, kanë një shtrirje gjeografike në rrethet e: Shkodrës, Lezhës, Tiranës, Durrësit, Elbasanit, Beratit, Fierit, Korçës, Vlorës dhe Gjirokastrës prej gati 25 vitesh aktiviteti edukues në situatat më në nevojë të vendit.

KKEKSH

KKEKSH zhvillon kryesisht aktivitete promovuese dhe mbështetëse, ekonomike po ashtu dhe teknike formuese – edukuese, për 45 institucione arsimore katolike në arsimin parauniversitar përfshin 21 shkolla 9-vjecare, 21 kopshte dhe 3 qendra per kurse professionale, me rreth 7300 nxënës dhe 545 mësues si dhe Universitetin Katolik të Mirë. Në vitet 1994-2022, kanë mbaruar nivelin përkatës të shkollës rreth 45.500 nxënës. Institucionet, anëtare të rrjetit, kanë një shtrirje gjeografike në rrethet e: Shkodrës, Lezhës, Tiranës, Durrësit, Elbasanit, Beratit, Fierit, Korçës, Vlorës dhe Gjirokastrës prej gati 25 vitesh aktiviteti edukues në situatat më në nevojë të vendit.

KKEKSH © {{2022}}. All Rights Reserved.