Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DITA BOTËRORE E 22-TË E EDUKIMIT KATOLIK

Çdo vit, 40 ditë pas Pashkëve, katolikët në të gjithë botën falënderojnë për dhuratën e edukimit katolik duke festuar "Ditën Botërore të Edukimit Katolik", që këtë vit festohet më 18 maj 2023. Kjo iniciativë, në 22-vjetorin e saj, u themelua në vitin 2002 nga Kongresi i OIEC (Office International de l'Enseignement Catholique) që u mbajt…

Read more

Call for Applications – Consultancy contract for an International Expert in the legal framework of formal education.

Title: Call for Applications - Consultancy contract for an International Expert in the legal framework of formal education. Background: The Commission for Catholic Education in Albania is seeking applications from qualified individuals to fill the position of International Expert in the legal framework of formal education, to work with the Commission in conducting research and…

Read more

Extention of deadline the Call for Application – Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field for National Commission of Catholic Education in Albania

Call for Application - Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field for National Commission of Catholic Education in Albania The National Commission of Catholic Education in Albania (NCCEA) is seeking to contract an Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field to…

Read more

Call for Application – Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field for National Commission of Catholic Education in Albania

Call for Application - Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field for National Commission of Catholic Education in Albania The National Commission of Catholic Education in Albania (NCCEA) is seeking to contract an Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field to…

Read more

Call for Applications – Consultancy contract on External International Expert in Lobby Process and Catholic Teaching

Call for Applications – Consultancy contract on External International Expert in Lobby Process and Catholic Teaching The NCCEA for Catholic Education in Albania is seeking applications from qualified individuals to fill the position of External International Expert in Lobby Process and Catholic Teaching, to work with the NCCEA in promoting and advocating for Catholic education…

Read more

CALL FOR SOLIDARITY RRJETI EVROPIAN I SHKOLLAVE KATOLIKE CEEC UKRAINE 2023

Ne vijim letren e Sekretarit te pergjithshem CEEC Luis Marie Piron, drejtuar te gjithe rrjetit te Edikimit Katolik Evropian ne fillim te Kreshmes. Ne kete leter gjeni ftesen per te kontribuar ne inicativen: “2 € për të rindërtuar shkollat ukrainase”. Sot ne pervjetorin e trishte te fillimit te luftes ne Ukraine, dhe une personalisht, duke ju falenderuar edhe nje here…

Read more

Thirrje per aplikim | call for aplication

CALL FOR APPLICATIONS: Evaluation of the “Support for the network of the catholic education institutions in Albania” project. The KOMISIONI KOMBETAR I EDUKIMIT KATOLIK SHQIPTAR-KKEKSH is looking for a team of international and national consultants to conduct an evaluation of the thre year Project “Support for the network of the catholic education institutions…

Read more

KKEKSh

KKEKSH zhvillon kryesisht aktivitete promovuese dhe mbështetëse, ekonomike po ashtu dhe teknike formuese – edukuese, për 45 institucione arsimore katolike në arsimin parauniversitar përfshin 21 shkolla 9-vjecare, 21 kopshte dhe 3 qendra per kurse professionale, me rreth 7300 nxënës dhe 545 mësues si dhe Universitetin Katolik të Mirë. Në vitet 1994-2022, kanë mbaruar nivelin përkatës të shkollës rreth 45.500 nxënës. Institucionet, anëtare të rrjetit, kanë një shtrirje gjeografike në rrethet e: Shkodrës, Lezhës, Tiranës, Durrësit, Elbasanit, Beratit, Fierit, Korçës, Vlorës dhe Gjirokastrës prej gati 25 vitesh aktiviteti edukues në situatat më në nevojë të vendit.

Contacts
Links
  • Rreth Nesh
  • Istitucionet
  • Community
  • Events
KKEKSH

KKEKSH zhvillon kryesisht aktivitete promovuese dhe mbështetëse, ekonomike po ashtu dhe teknike formuese – edukuese, për 45 institucione arsimore katolike në arsimin parauniversitar përfshin 21 shkolla 9-vjecare, 21 kopshte dhe 3 qendra per kurse professionale, me rreth 7300 nxënës dhe 545 mësues si dhe Universitetin Katolik të Mirë. Në vitet 1994-2022, kanë mbaruar nivelin përkatës të shkollës rreth 45.500 nxënës. Institucionet, anëtare të rrjetit, kanë një shtrirje gjeografike në rrethet e: Shkodrës, Lezhës, Tiranës, Durrësit, Elbasanit, Beratit, Fierit, Korçës, Vlorës dhe Gjirokastrës prej gati 25 vitesh aktiviteti edukues në situatat më në nevojë të vendit.

Contacts
KKEKSH © {{2022}}. All Rights Reserved.