Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Author page: itrajnime

Thirrje e Hapur për Aplikime Urgjente.

Pozicioni: Përgjegjës për Sekretarinë, Azhurnimin e Faqeve Zyrtare dhe të Rrjeteve Sociale, dhe Logjistikën Organizata: Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik në Shqipëri Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik në Shqipëri (KKEKSH) ka hapur thirrjen për aplikime për të personat e interesuar të punojnë si Përgjegjës për Sekretarinë dhe Logjistikën pranë Zyrës së Sekretariatit. Ky pozicion është…

Read more

DITA BOTËRORE E 22-TË E EDUKIMIT KATOLIK

Çdo vit, 40 ditë pas Pashkëve, katolikët në të gjithë botën falënderojnë për dhuratën e edukimit katolik duke festuar "Ditën Botërore të Edukimit Katolik", që këtë vit festohet më 18 maj 2023. Kjo iniciativë, në 22-vjetorin e saj, u themelua në vitin 2002 nga Kongresi i OIEC (Office International de l'Enseignement Catholique) që u mbajt…

Read more

Call for Applications – Consultancy contract for an International Expert in the legal framework of formal education.

Title: Call for Applications - Consultancy contract for an International Expert in the legal framework of formal education. Background: The Commission for Catholic Education in Albania is seeking applications from qualified individuals to fill the position of International Expert in the legal framework of formal education, to work with the Commission in conducting research and…

Read more

Extention of deadline the Call for Application – Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field for National Commission of Catholic Education in Albania

Call for Application - Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field for National Commission of Catholic Education in Albania The National Commission of Catholic Education in Albania (NCCEA) is seeking to contract an Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field to…

Read more

VIZITË MONITORIMI NË “qendra Don Bosko” MBI ZBATIMIN E POLITIKËS PËR MBROJTJEN E FËMIJËVE

Ditën e sotme vizituam “Qendra Don Bosko” Tiranë, ku zhvilluam një takim me 4 Referentet për mbrojtjen e fëmijëve të kësaj shkolle. Takimi u fokusua kryesisht mbi zbatueshmërinë e procedurave që Referentet duhet të aplikojnë në kuadër të “Politikës së mbrojtjes së fëmijëve” me qëllim garantimin e mbrojtjes dhe sigurisë së nxënësve brenda mjediseve shkollore.…

Read more

vizitë monitorimi NË SHKOLLËN “VINÇENC PRENDUSHI” mbi zbatimin e politikës për mbrojtjen e fëmijëve

Stafi i KKEKSH vizitoi Shkolla Vinçenc Prendushi ” në Durrës ku monitoruan nga afër procedurat që aplikohen në kuadër të zbatueshmërisë së “Politikës së mbrojtjes së fëmijëve”me qëllim garantimin e standarteve dhe instrumenteve të duhur në parandalimin e rrisqeve që cënojnë sigurinë e nxënësve brenda mjediseve shkollore.   #safeguardingpolicy #prevention #childprotection #catholiceducation

Read more

Call for Application – Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field for National Commission of Catholic Education in Albania

Call for Application - Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field for National Commission of Catholic Education in Albania The National Commission of Catholic Education in Albania (NCCEA) is seeking to contract an Albanian Expert in Communication and Coordinator of Communication Platform for Stakeholders in Education Field to…

Read more

Trajnim me stafin e shkollës 9-vjeçare “Vinçens Prendushi” me temë : “Mekanizmi i referimit të rasteve në nevojë për mbrojtje”

Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik Shqiptar (KKEKSH) në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare “ Vinçens Prendushi”në Durrës zhvilloi trajnimin me temë : “Mekanizmi i referimit të rasteve në nevojë për mbrojtje” ku mori pjesë i gjithë stafi mësimor dhe ai ndihmës i kësaj shkolle. Trajnimi u mbajt nga zj. Senada Duli, psikologe, dhe kishte për qëllim që…

Read more

Call for Applications – Consultancy contract on External International Expert in Lobby Process and Catholic Teaching

Call for Applications – Consultancy contract on External International Expert in Lobby Process and Catholic Teaching The NCCEA for Catholic Education in Albania is seeking applications from qualified individuals to fill the position of External International Expert in Lobby Process and Catholic Teaching, to work with the NCCEA in promoting and advocating for Catholic education…

Read more

Trajnim me stafin e qendrës “don bosko” tiranë me temë : “Mekanizmi i referimit të rasteve në nevojë për mbrojtje”

Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik Shqiptar (KKEKSH) në bashkëpunim me shkollën “Don Bosko” në Tiranë zhvilloi trajnimin me temë : “Mekanizmi i referimit të rasteve në nevojë për mbrojtje” ku mori pjesë i gjithë stafi mësimor dhe ai ndihmës i kësaj shkolle.Trajnimi u mbajt nga zj. Senada Duli, psikologe, dhe kishte për qëllim që mësuesit…

Read more

CALL FOR SOLIDARITY RRJETI EVROPIAN I SHKOLLAVE KATOLIKE CEEC UKRAINE 2023

Ne vijim letren e Sekretarit te pergjithshem CEEC Luis Marie Piron, drejtuar te gjithe rrjetit te Edikimit Katolik Evropian ne fillim te Kreshmes. Ne kete leter gjeni ftesen per te kontribuar ne inicativen: “2 € për të rindërtuar shkollat ukrainase”. Sot ne pervjetorin e trishte te fillimit te luftes ne Ukraine, dhe une personalisht, duke ju falenderuar edhe nje here…

Read more

Trajnim me stafin e qendrës “maria Mazzarello” me temë : “Mekanizmi i referimit të rasteve në nevojë për mbrojtje”

Komisioni Kombëtar i Edukimit Katolik Shqiptar (KKEKSH) në bashkëpunim me Qendra Maria Mazzarello Tirane zhvilloi në Tiranë trajnimin me temë : “Mekanizmi i referimit të rasteve në nevojë për mbrojtje” ku mori pjesë i gjithë stafi mësimor dhe ai ndihmës i Kopshtit dhe Qendres ditore “Maria Mazarello”, Santa Lucia Filippini dhe kopshtit “Ylber”. Trajnimi u mbajt…

Read more

KKEKSh

KKEKSH zhvillon kryesisht aktivitete promovuese dhe mbështetëse, ekonomike po ashtu dhe teknike formuese – edukuese, për 45 institucione arsimore katolike në arsimin parauniversitar përfshin 21 shkolla 9-vjecare, 21 kopshte dhe 3 qendra per kurse professionale, me rreth 7300 nxënës dhe 545 mësues si dhe Universitetin Katolik të Mirë. Në vitet 1994-2022, kanë mbaruar nivelin përkatës të shkollës rreth 45.500 nxënës. Institucionet, anëtare të rrjetit, kanë një shtrirje gjeografike në rrethet e: Shkodrës, Lezhës, Tiranës, Durrësit, Elbasanit, Beratit, Fierit, Korçës, Vlorës dhe Gjirokastrës prej gati 25 vitesh aktiviteti edukues në situatat më në nevojë të vendit.

KKEKSH

KKEKSH zhvillon kryesisht aktivitete promovuese dhe mbështetëse, ekonomike po ashtu dhe teknike formuese – edukuese, për 45 institucione arsimore katolike në arsimin parauniversitar përfshin 21 shkolla 9-vjecare, 21 kopshte dhe 3 qendra per kurse professionale, me rreth 7300 nxënës dhe 545 mësues si dhe Universitetin Katolik të Mirë. Në vitet 1994-2022, kanë mbaruar nivelin përkatës të shkollës rreth 45.500 nxënës. Institucionet, anëtare të rrjetit, kanë një shtrirje gjeografike në rrethet e: Shkodrës, Lezhës, Tiranës, Durrësit, Elbasanit, Beratit, Fierit, Korçës, Vlorës dhe Gjirokastrës prej gati 25 vitesh aktiviteti edukues në situatat më në nevojë të vendit.

KKEKSH © {{2022}}. All Rights Reserved.